De Metamorfose van Stefanie Leppers

Stefanie Leppers is 24 jaar en woonachtig in Tilburg. Ze houdt van alles wat met mode te maken heeft en dat maakte haar dan ook de perfecte kandidaat om live model te zitten bij de stand van Rielhaariteit Kappers voor een …
Lees verder >
Meer informatie >

De Metamorfose van Ingeborg Adema

Ingeborg Adema woont samen met haar vriend Frank en hun zoontje Floris in Baarle Nassau. Ze werkt in het familiebedrijf van Franks ouders, Gulickx Schoenen en is in haar vrije tijd graag sportief bezig. Haar vriendin Annemarie zag de mogelijkheid om deel tenemen aan de metamorfose en dat leek haar wel wat voor Ingeborg. Ingeborg vond het erg leuk om mee te doen en heeft meteen contact opgenomen met Christien van Rielhaariteit kappers, waarna een afspraak in de salon werd gepland. Ingeborg wil graag een look waarbij ze haar lange lokken los kan dragen. Omdat ze erg dun en slap haar heeft grijpt ze echter steeds terug naar het gemak van een paardenstaart. Ze is dan ook benieuwd wat Christien met haar van plan is.

Extra volume door tape extensions


Allereerst is het haar van Ingeborg in luchtige laagjes geknipt waarna het is gekleurd met “A New Color”, een geheel ammonia, PPD en parfum-vrije haarverf. Vervolgens is er gekozen voor een extra behandeling waardoor er lichtere banen in de bovenste lagen zijn gemaakt. Christien heeft een mooie en snelle oplossing voor Ingeborgs volume probleem, namelijk tape extensions. Deze extensions worden tussen je eigen haar geplaatst waardoor er naar behoefte meer volume en/of lengte gecreërd kan worden.
Bij Ingeborg heeft Christien gekozen om de extensions vooraan boven de oren te plaatsen. Door de tape aan de bovenzijde kunnen de extensions tot wel vijf keer herplaatstworden. Hierdoor is dit systeem een stuk voordeliger en kost het weinig tijd om de extensions te plaatsen. Om de coupe af te maken is alles bijgewerkt zodat de extensions mooi aansluiten. De make-up is flink aangezet en er is een hippe “Feather extension” toegevoegd zodat Ingeborg helemaal klaar is voor de lente.

Vaarwel met de paardenstaart


Ingeborg is super enthousiast over de extensions en is erg blij dat ze nu eindelijk afscheid kan nemen van haar paardenstaart. “Dat die extensions zoveel extra volume konden creëren had ik nooit gedacht”, aldus Ingeborg. Ze kan dan ook niet wachten om haar nieuwe look thuis te showen!

NU online een afspraak maken »